GŠ Goter

VPIŠITE SE V GLASBENO ŠOLO GOTER TUDI VI!
Pri učenju diatonične harmonike so najbolj pomembne prve osnove! Prednosti GŠ Goter so tradicija in izkušnje, številne zmage in uspehi naših učencev odlična prstna tehnika, točnost skladb, poudarek na igranju basov, ter najnovejši pristopi s pomočjo računalnika VSLN. V Glasbeno šolo Goter se lahko vpišete kadarkoli med letom!

Za vpis pokličite 041 670 885 (Robert Goter) ali pošljite mail na robertgoter@gmail.com
Cena 1 ure (30 min) ali 60 min (2 učenca) = 17 € plus DDV DSC03685

157 goter 08 2010 (Copy)
Sistem poučevanja je v GŠ Goter že od leta 1997 takšen, da sta v eni uri (60 min) 2 učenca, ki sta v različnih prostorih in se med sabo ne slišita. Prvi učenec pa ima v času ko učim drugega, v miru ponoviti vajo in utrditi snov, kar je seveda velika prednost! Harmoniko poučujem že 20 let in v tem času sem osvojil veliko glasbenih in pedagoških izkušenj. Učenje poteka brez uporabe notnega zapisa, kar pomeni, da učenec pesem ali določeno vajo ponavlja tako dolgo, dokler si s pomočjo svojega posluha vsega preprosto ne vtisne v spomin. Vsak učenec začetnik pa si lahko pomaga tudi s priročnikom 1. stopnje GŠ Goter s katerim je učenje osnov zelo enostavno, z računalniškem programom VSLN ”Vsak se lahko nauči” pa je GŠ Goter prehitela vse zasebne in državne glasbene šole, saj ga je na tržišču predstavila in ponudila prva na svetu! Do sedaj je izšlo že 11 stopenj!  Več o tem..

Sicer pa zgodovina diatonične harmonike sega vse do leta 1821/22. Kot izumitelj le te, je v svetovno zgodovino zapisan Franz Buschmann iz Dunaja. Prenašanje znanja igranja na diatonično harmoniko je bilo vedno nekaj posebnega. Prenašalo se je iz roda v rod, iz muzikanta na muzikanta, iz očeta na sina, ipd.. Prednost so imeli seveda ljudje z dobro razvitim posluhom, ki so se igranja lahko naučili kar sami. Sploh pa je bilo včasih zelo težko priti do harmonike, saj so bile zelo drage. Danes je dosti lažje, saj je veliko dobrih proizvajalcev diatoničnih harmonik in kar nekaj zelo dobrih učiteljev.

NAJBOLJ POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:
1. Koliko časa potrebuješ, da osvojiš osnove igranja na diatonično harmoniko ?
Za osnovno igranje potrebuješ vsaj 3 leta, za profesionalno pa približno od 5 do 10 let.
2. Kako učenje poteka ?
Učenje poteka enkrat tedensko po eno uro (60 minut).
3. Kaj vse potrebuješ ?

Diatonično harmoniko, glasbeni talent, učne pripomočke (zvezek, USB ključek,  itd..),
predvsem pa veliko veselja do tega inštrumenta.
4. Kje poteka učenje?
Pouk poteka v OŠ Šentilj pri Velenju in v prostorih Maksa Ternika v Radljah ob Dravi.
5. Si je možno harmoniko za določen čas tudi izposoditi?
V Glasbeni šoli Goter si lahko za nekaj časa harmoniko tudi izposodite.
6. Cena izposoje?
50 € plus DDV na mesec.

Uspehi učencev glasbene šole Goter